اشکودا سوپرب مدل ۲۰۱۶ کاملا جدید قبل از عرضه در ماه نوامبر سال جاری در چین دیده شده است.
سوپرب برای بازار چین توسط اتحاد مشترک شانگهای- فولکس واگن فروخته خواهد شد البته هنوز مشخص نیست که این سدان لوکس از ابتدا به صورت بومی مونتاژ شود.
اولین حضور عمومی سوپرب در چین در نمایشگاه خودروی شانگهای ماه آوریل امسال بوده است. سوپرب برای بازار چین با موتور ۱.۴، ۱.۸ یا ۲.۰ لیتری TSI بنزینی متصل به گیربکس DSG عرضه خواهد شد. هم چنین ممکن است نسخه ممتاز ۲.۰ لیتری TSI این خودرو مدلی ۴×۴ با سواری بهتر داشته باشد.
سوپرب جدید که بر اساس پلتفرم MQB ساخته شده ۷۵ کیلوگرم سبک تر از مدل قبلی اش بوده و به طور انحصاری با موتورهای چهار سیلندر عرضه می شود. این خودرو به لطف ۸۰ میلی متر فاصله بیش تر بین دو محور و ۶۹ میلی متر عرض بیش تر در جای سرنشینان کابینی بهتر خواهد داشت. ظرفیت صندوق عقب این خودرو نیز با افزایش ۳۰ لیتری به ۶۲۵ لیتر رسیده است.