در حالی که بی ام و X۵ جدید تقریبا دو ماه قبل معرفی شده، منطقی است که انتظار داشته باشیم بی ام و نسخه پرچم دار M این خودرو را معرفی کند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خبرماشین» به نقل از خبرخودرو، البته این امر کمی زمان می برد چرا که گمان نمی رود این نسخه ممتاز تا سال آینده معرفی شود. در عین حال، یک تیونر توجه خود را به X۵ M کنونی معطوف ساخته و به روز رسانی هایی را در آن اعمال کرده است.
این خودرو که بی ام و آن را با کد F۸۵ می شناسد توسط Auto-Dynamics تیون شده و به توانی در سطح ابرخودروها مجهز شده است و حتی می تواند با لامبورگینی Urus مقایسه شود. در حالی که این خودرو دارای قدرت ۶۵۰ اسب بخار و گشتاور ۸۵۰ نیوتون متر است، نسخه تیون شده آن از موتور بای توربوی ۴.۴ لیتری V۸ با قدرت ۶۷۰ اسب بخار و گشتاور ۸۸۰ نیوتون متر بهره می برد.
این افزایش قدرت قابل توجه توسط تنظیم مجدد ECU، سیستم اگزوز تیتانیومی Akrapovic و فیلترهای هوای ارتقا یافته و برخی به روز رسانی های دیگر میسر شده است. X۵ M تیون شده با این سخت افزارهای جدید دارای شتاب صفر تا صد ۳.۵ ثانیه خواهد بود در حالی که وزن آن ۲۳۸۶ کیلوگرم است. این خودرو ۰.۷ ثانیه سریع تر از مدل اصلی خود است و اگرچه بیشینه سرعت آن اعلام نشده اما بی شک بیشینه سرعتی بیش تر از ۲۵۰ کیلومتر بر ساعت خواهد داشت.
علاوه بر تغییرات اعمال شده در نیرومحرکه V۸ این خودرو، Auto-Dynamics رینگ های استاندارد آن را نیز حذف کرده تا جایی برای نسخه ۲۲ اینچی بزرگ تر با رنگ تیره باز کند که بدنه مشکی آن را کامل می کنند. در واقع تمام قسمت های این خودرو به رنگ مشکی درآمده اند و تنها کالیپرهای ترمز آبی، یک تضاد رنگ ایجاد کرده اند.