پاناسونیک با تسلا موتورز برای تامین ماشین آلات کارخانه تولید باطری یون لیتیومی این خودروساز برقی در آمریکا به توافق اولیه رسید.
روزنامه اقتصادی نیککی در گزارشی نوشت: پاناسونیک احتمالا حدود ۲۰ تا ۳۰ میلیارد ین (۱۹۶ تا ۲۹۴ میلیون دلار) در این کارخانه سرمایه گذاری خواهد کرد.
تسلا در حال بررسی سه محل در آمریکا برای ساخت کارخانه باطری است که گیگافکتوری نام گرفته و تا سال ۲۰۲۰ میتواند بیش از نیم میلیون باطری یون لیتیومی در سال تولید کند که بالاتر از کل تولید جهانی در سال ۲۰۱۳ خواهد بود.
پاناسونیک در ماه مه اعلام کرده بود مایل است تنها سازنده باطری در کارخانه چند میلیارد دلاری تسلا باشد.
بر اساس گزارش رویترز، انتظار میرود کل سرمایه گذاری در این کارخانه حدود پنج میلیارد دلار باشد که سهم پاناسونیک در آن به یک میلیارد دلار میرسد.
منبع: ایسنا